Online Houthandel Ridderkerk levert uw bestelling thuis af.
afbeelding2

Bezorgen

Al ons hout kan eenvoudig bij u thuisbezorgd worden. De meeste bestellingen in Zuid-Holland bezorgen we meestel zelf, daarbuiten worden bestellingen meestal door een extern transportbedrijf geleverd.
Wanneer u een bestelling plaats kunt u in de winkelwagen kiezen om deze te laten bezorgen en eventueel een voorkeursdag invullen. Het is voor ons in verband met de planning echter niet altijd mogelijk om aan deze voorkeur te voldoen, uiteraard proberen we hier altijd rekening mee te houden. 
We nemen altijd contact met u op voor het maken een geschikte bezorgafspraak, we streven ernaar om uw bestelling binnen ca. 8 werkdagen te leveren.

Bezorginformatie
We bezorgen op twee manieren:
De meeste bestellingen binnen Zuid-Holland bezorgen tot zover we redelijkerwijs met een auto en aanhanger kunnen komen, meestal is dat tot aan de voortuin of het begin van de brandgang. We lossen met de hand naast de aanhanger, in verband met planning en tijd is het helaas niet mogelijk om spullen tot binnenshuis of in de achtertuin te bezorgen.
De meeste bestellingen buiten Zuid-Holland worden bezorgd door een externe transporteur. Hierbij wordt er geleverd met kooiaap (meeneemheftruck). Er wordt gelost tot zover de kooiaap redelijkerwijs kan komen, naar inzicht van de chauffeur.

Wilt u vooraf zeker weten hoe uw bestelling bezorgd wordt, neem dan contact met ons op. Binnen Zuid-Holland is levering met kooiaap ook mogelijk, hier is meestal wel een meerprijs aan verbonden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.* m.u.v. Waddeneilanden, bezorgkosten daarvoor op aanvraag.
 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN