Houthandel Ridderkerk levert ook in Barendrecht, Rhoon, Heerjansdam...
afbeelding2
Kan ik ook afhalen zonder vooraf te bestellen?
Nee, wanneer u producten wilt afhalen dienen deze altijd vooraf besteld te worden. We hebben geen showroom of winkel waar u zo langs kunt komen.
Afhalen bij ons magazijn in Barendrecht is slechts op bestelling mogelijk.

Wat zijn jullie openingstijden?
Omdat we een online houthandel zijn hebben we geen showroom of winkel met vaste openingstijden. Enkel afhalen in ons magazijn in Barendrecht is na bestelling mogelijk.
Afhalen kan op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. U kunt onze openingstijden in de afhaalbevestiging vinden die u ontvangt zodra uw bestelling klaarligt om afgehaald te worden.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?
Afhalen kan in ons magazijn in Barendrecht, Het adres kunt u vinden in de de afhaalbevestiging vinden die u ontvangt zodra uw bestelling klaarligt om afgehaald te worden.

Wanneer is mijn bestelling klaar om afgehaald te worden?
Producten met het groene 'VOORRAAD' hoekje kunnen na bestelling binnen ca. 1-2 werkdagen worden afgehaald in ons magazijn in Barendrecht.
Producten met het oranje 'BESTELBAAR' hoekje kunnen na bestelling binnen ca. 5 werkdagen worden afgehaald in ons magazijn in Barendrecht.
U ontvang een afhaalbevestiging zodra uw bestelling gereed is om afgehaald te worden.

Wilt u uw bestelling eenvoudig thuis laten bezorgen, ook dat is mogelijk!
 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN